Not Tested on Animals

Not Tested on Animals

BIOLOGISCHE COSMETICA- EEN NIEUW GELUID

Geoderma biedt schoonheidsproducten en huidverzorging met natuurlijke ingrediënten.

Als planten genezende en regeneratieve eigenschappen hebben, dan is het niet nodig formules van synthetische chemicaliën, aardolieproducten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en synthetische parfums te gebruiken, die uiteindelijk schadelijk, irriterend of gevaarlijk voor het lichaam en/of het milieu blijken te zijn. Dit is de achterliggende filosofie voor de Geoderma producten.

Doel is het op natuurlijke wijze stimuleren van de zelf-regulerende functie van de huid met behulp van verschillende complexe natuurlijke stoffen die helpen om het synergie-mengsel een vitale, gezonde, soepele en gladde huid te geven.

Vanaf het begin der tijden heeft de mensheid van de natuur afgekeken hoe te hydrateren, de huid te verzachten en het lichaaam te verfraaien. In onze tijd wordt natuurlijke huidverzorging het liefst geintegreerd in milieubewustzijn en het ontwikkelen van verantwoordelijkheid ten aanzien van onze woon- en leefomgeving.

De ontwikkeling van natuurlijke cosmetica gebeurt dan op basis van biologische en geheel groene technologieën tijdens het productieproces. En de ontwikkeling van schonere, milieuvriendelijke technieken genieten voorkeur.

De natuurlijke biologische cosmetica en huidverzorging bevorderen schoonheid dankzij natuurlijke ingrediënten. Dit is mogelijk met behulp van huidvriendelijke grondstoffen en milieuvriendelijke productie-processen.
Kwaliteitscontrole.
De ecologische cosmetica gebruikt geen enkele actieve chemische stof die schadelijk is voor de gezondheid of de natuur. Een van de meest prestigieuze en strenge certificerings bedrijven in Europa is de BDIH Association, een federatie van Duitse bedrijven en fabrieken gewijd aan farmaceutische, voedings-en hygiënische producten.

In 1996 zijn, in samenwerking met toonaangevende bedrijven in natuurlijke cosmetica, strengere richtlijnen ingevoerd voor een gecertificeerde biologische en echt natuurlijke cosmetica op basis van verwachtingen van de consument. Producten die voldoen aan deze eisen worden gecertificeerd als "gecontroleerde natuurlijke cosmetische producten" door het onafhankelijk laboratorium EcoControl.
Solter Natural Laboratories.
In het kader van deze filosofie heeft Solter Natural Laboratories reeds een aantal jaren een avant-garde positie in Spanje ingenomen met de ontwikkeling van huidverzorgende producten die volledige milieuvriendelijk, veilig, efficiënt en gezond zijn.
Alle biologische producten van Geoderma zijn BDIH gecertificeerd en gebaseerd op de complexe werking van natuurlijke stoffen, die wanneer ze worden gemengd ( in een synergetische blend) een vergroot vochtinbrengend effect hebben. Dat effect geldt ook voor huidverzachting, anti-veroudering en voedende eigenschappen voor de huid.

Elk component (vitaminenrijke oliën, mineralen, belangrijke vetzuren zoals oliezuur, bijenwas, natuurlijke flavonoïdenrijke extracten, quercetine, luteïne, aminozuren, enz.) wordt zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld.
Voorbeelden:
De hydraterende dagcremes bevatten bijenwas en xanthaangom, die als een beschermende film functioneren waardoor in de huid aanwezige voedingsstoffen die nodig zijn om vochtverlies van de huid te voorkomen, geactiveerd worden.

Geoderma heeft bovendien een zeer zachte oogcontourcrème ontwikkeld voor de huid rondom de ogen, die de lokale microcirculatie verbetert en door de ingredienten Ginkgo Biloba en Rose extract de vorming van wallen onder de ogen bestrijdt.
De anti-rimpelcrème bevat een reeks van oliën en wassen zoals bijenwas, tarwekiemolie, jojoba olie en shea boter, ter aanvulling van de natuurlijke beschermende maatregelen, die de huid voedt en hydrateert, de fijne lijntjes vult en zo de huid een jeugdig en glad aanzien geeft.

Het bedrijf.
Solter Natural Laboratories beschikt over de beste en modernste faciliteiten en een team van hoogopgeleide technici. Specialiteit is de ontwikkeling en formulering, de productie, verpakking, etikettering en de verkoop van cosmetische producten.

Het bedrijf heeft een eigen laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om dit vooruitstrevende bedrijf op zijn eigen technologie te evalueren, en er is een extra laboratorium voor microbiologische controle op de naleving van de normen van ten eerste de GMP (Good Manufacturing Practices)-, de huidige Europese kwaliteitscontrole en de controle op de relatie met het milieu- en ten tweede de GMP (Good Practice Scheme).

De natuur is meer dan inspiratie. De natuur is alles.

Solter Natural Laboratories vertegenwoordigt een revolutie in vergelijking met de conventionele cosmetica. In haar moderne kantoren en laboratoria in Benitatxell, Alicante, met 480 m2 aan oppervlak, produceert het bedrijf een breed scala organische en natuurlijke cosmetica. Van natuurlijke werkzame bestanddelen heeft Solter producten ontwikkeld zoals crèmes, emulsies, zalven, gels, oliën, klei en zepen van betrouwbare kwaliteit. Het eigen merk, Geoderma, pionier in Spanje voor natuurlijke en biologische cosmetica, is onlangs op de markt gebracht.